Betingelser

BETINGELSER

Vi er altid til at tale med, men herunder finder du de formelle betingelser.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra WorkStyle by Yansa. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og WorkStyle by Yansa.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra WorkStyle by Yansa. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra WorkStyle by Yansa anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark eller GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og WorkStyle by Yansa.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre, men for det meste samme dag. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Vi sender fragtfrit ved køb over kr 399,- For køb under er fragten 34kr til en GLS pakkeshop i nærheden af din adresse eller 45kr leveret med Post Danmark til din adresse
.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vores shop overgår til køber når køber får varen fysisk i hænde. Ved fortrydelse af købet hæfter køber for varen når den sendes tilbage til os.

Reklamation
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra WorkStyle by Yansa skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til WorkStyle by Yansa. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, WorkStyle by Yansa har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for WorkStyle by Yansa. Såfremt afhjælpning ikke kan tilbydes, kan du have krav på afslag i prisen eller ophævelse af købet. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Fortrydelsesret
WorkStyle by Yansa yder 45 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal WorkStyle by Yansa underrettes herom senest 45 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@workstyle.dk
eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dette kan være produkter med individuelt tryk af f.eks. logo eller tekst.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returadresse ved reklamation eller fortrydelse af købet:

WorkStyle by Yansa

att: Maja Luchau

Erdalsvej 28

DK-2600 Glostrup

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: maja@yansa.dk

Pris og betaling
I WorkStyle by Yansa har du mulighed for at betale med Dankort, MobilePay, PayPal samt internationale kreditkort. Alle priser i WorkStyle by Yansa på web-adressen
http://www.workstyle.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Der betales ikke kortgebyr ved køb på webshoppen. Pengene hæves først når varen afsendes.

Mængderabat
Vi yder mængderabat på mange af vores notesbøger. Allerede ved køb af 2 stk. ydes en rabat på 10%, men vi giver helt op til 35% rabat ved køb af større mængder. Rabatten beregnes automatisk i indkøbskurven for relevante varer. Her er vores rabatstruktur for notesbøger markeret med det grønne mængderabat-skilt:

2-9     stk = 10%

10-19   stk = 15%

20-49   stk = 20%

50-99   stk = 25%

100-199 stk = 30%

200-    stk = 35%

Husk også at vi gerne trykker eller præger firma-logoer m.v. på flere af vores notesbøger. Brug gerne Kontakt-siden for at få et uforpligtende tilbud.

Firmaoplysninger
Workstyle.dk drives af Yansa Gruppen (cvr: 34175063), 2600  Glostrup. E-mail:
maja@yansa.dk

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Yansa Gruppen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.workstyle.dk er indehaver Maja Lüchau.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Yansa Gruppen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: maja@yansa.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Maja Lüchau via e-mail adresse maja@yansa.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

WorkStyle by Yansa

Att.: Maja Luchau

Erdalsvej 28

2600 Glostrup

E-mail: info@workstyle.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

__

Handelsbetingelserne er senest opdateret 15. januar 2016

100pctDanskNethandel