Vi sender senest i morgen. Også med tryk!

Brug for hjælp?

Kommer du i tvivl om noget, så ring til os på telefon 2462 8554. Vi svarer normalt mandag til fredag mellem 9 og 16.

Vores kunder, er glade kunder!

Via e-mærket, bliver alle vores kunder spurgt om de er tilfredse. Kunderne giver os altid en meget høj tilfredsheds-score. Tak!

Nyeste varer!

Tænk og skriv

Vi er mange som tænker bedst når vi kan lave kruseduller eller skrive ord og sætninger, i vores notesbog. Sådan har det altid været med os mennesker, uanset om det gælder de gamle græske matematikere, de store malere, berømte forfattere eller vor tids største filosofiske hjerner.

Notesbogen er et værktøj som hjælper med at formidle tanker og idéer. En notesbog kan også siges at være et fartøj som bringer idéer, tanker og historier rundt omkring i verden. Kan du undvære en notesbog?

Skal man lide for kunsten?

Mange tænker på kunstnere og kunst når de ser en notesbog. Den moderne myte om 1920’ernes forhutlede kunstnere der led og sled for kunsten i Paris’ mest uhumske kvarterer, har hjulpet vores opfattelse godt på vej. Det er da muligt at man skaber større kunst, hvis man lider sult og nød, men notesbogen skal man i hvert fald ikke undvære.

Uanset om man er skrivende kunstner, maler, skulptør, skuespiller eller musiker, så er notesbøger stadig en rekvisit de færreste kreative vil undvære. Pen imod papir samt mobiliteten, er dét der stadig holder notesbøgerne inde i varmen.