Bienvenue Christian Lacroix

Lacroix

Uanset om det handler om haute couture i verdensklasse, boutique-hoteller som Le Bellechasse i Paris’ 6. arondissement, Christina Aguileras brudekjole eller fede notesbøger, så er den sydfranske designer Christian Lacroix’ kreationer i en klasse for sig selv.

Man genkender ham let på hans svulstige og farverige stil, som man enten elsker eller hader og hans baggrund som akademiker med speciale i påklædning på 1800-tallets malerier, fornægter sig ikke. Christian Lacroix er kompromisløs som alle dygtige kunstnere og du kan købe hans fantastiske kreationer i mere end 1000 butikker over hele verden. Og nu også her på WorkStyle.dk 🙂

I den diskrete og elegante ende af Lacroix’s kollektion af notesbøger, finder vi Paseo. Vi har den mindste A6-lommebog, den klassiske A5-version og den dejlige, store B5-størrelse, i guld, sølv eller klassisk sort. Det bløde omslag med underspillet prægning i nord-afrikansk stil, gør dem nemme at have med sig i tasken eller lommen og de kan åbnes helt, så de ligger fladt på bordet når du skal skrive din næste digtsamling..

Arty_miniI modsat ende af feltet har vi valgt at give dig mulighed for at prøve den farverige, måske endda opulente notesbog Arty med 128 sider linjeret papir. Det er én man lægger mærke til og den er ikke for den forsigtige type.. Perfekt til skriblerier eller tegninger på caféen, i toget eller på studiet. Hvem sagde fashion statement?!

Endelig har vi som altid tænkt på den rejseglade. Christian Lacroix har nemlig lavet tre smukke notesbøger for at hylde de tre metropoler London, Paris og New York, og vi har dem på lager! Omslaget har illustrationer fra den pågældende by, 128 sider papir med linjer og smukt inder-cover. Med farver, former og ikke mindst papirklip, føler man nærmest at man er ankommet inden flyet letter. Så når rejsen går til…

Skriv med go’ stil. Skriv i en Lacroix notesbog. 😉