Bransons hemmelige våben: en notesbog

Bransons hemmelige våben

En af verdens mest kendte og farverige iværksættere, engelske Sir Richard Branson, har netop udgivet endnu en bog; “The Virgin Way: Everything I Know About Leadership“.

Hvis man interesserer sig for ledelse og iværksætteri er bogen naturligvis et must. Richard Branson står for mig som en af vor tids mest spændende personer og hans bedrifter taler for sig selv. Udover hans mange firmaer, hvoraf du kender pladeselskabet Virgin Records og naturligvis luftfartsselskabet Virgin Atlantic, er han kendt for at være en ægte vovehals. Selvom han er blevet 64 år, kan han stadig drage-surfe eller bestige et bjerg, for ikke at tale om hans forestående rumrejse med sit selskab Virgin Galactic.

Hans nye bog er blot det seneste skud på stammen over Bransons given-videre af sin enorme erfaring og viden. Mine børn har hver fået en tidligere bog, “Vi gør det sgu” og tvunget til at læse den. Den lille røde, som vi kalder den, er meget inspirerende og vi håber at lidt af Bransons energi og mod har smittet af på vores rødder. I den nye bog som handler om ledelse, afslører Branson hvordan han, som ordblind, hjælper sig selv med at huske og føre journal over begivenheder og møder, ved hjælp af en notesbog og en pen.

Bransons hemmelige våben
Sir Richard Branson. Foto: The Virgin Group

I sin “Vi gør det sgu” bog, fortalte Branson hvordan han ikke lader sig stoppe af ordblindhed – tværtimod. Et af hans første projekter var en avis, hvori han selv skrev mange af artiklerne!

Nu kan vi så lære at en A4-notesbog er et af hans bedste våben, når han er i forhandlinger og når han skal skitserer nye idéer og koncepter. Han skriver også dagbog, naturligvis, og hans nyligt gifte datter Holly måtte lægge ører til ikke så få anekdoter om sin barndom, fra fars dagbog, ved bryllupstalen.

Nå, men for at gøre en lang historie kort: Køb bogen “The Virgin Way: Everything I know about Leadership” og lær hvordan en notesbog kan hjælpe dig til at blive en formidabel iværksætter!

p.s. Vores A4-notesbøger kommer fra tyske Leuchtturm1917 og kan bestilles her.

 

[fbshare type=”icon”] [pinterest count=”horizontal”] [twitter style=”horizontal” hashtag=”@WorkStyleDK” float=”left” lang=”da”]