Den Store notesbog..

“Hvad skal man dog med en notesbog der er større end A4?”

Det spørgsmål er der en del der stiller sig selv når de ser den store Leuchtturm1917 notesbog. Den er som du måske allerede ved, en anelse større end A4 så man lige kan have lidt løsblade med, og så er den lavet med lækkert, tykt papir i 100g/kvm. Den er også lidt tung, hvis man altså vælger den der hedder “Master” i stedet for dens slanke lillebror, “Slim”.  Med andre ord, så er den ikke nogen lommebog..

Det man skal bruge den store notesbog til, er f.eks. at skrive noter og udkast. Den er også perfekt til designerens eller arkitektens kladder og til de som skriver en slags logbog på jobbet, er den faktisk perfekt. Forskere er ofte helt pjattede med Leuchtturm1917 Master. Man skal jo huske at netop Leuchtturm1917 kommer med mærkater til både ryg og front, med indholdsfortegnelse som du selv udfylder undervejs eller når notesbogen er fuld og er den lavet af materialer der holder i mange, mange år. Ind på hylden sammen med alle de andre gode idéer og guldkorn!

Det tykke papir er lidt specielt. Du får her 100g/kvm hvor man normalt ikke ser andet end 80-90g i notesbøger og det er fordi man i Tyskland, hvor Leuchtturm1917 kommer fra, stadig skriver med blæk og endda fyldepen. Faktisk får tyske skolebørn lov at skrive med fyldepen i perioder og det kræver tykt papir for at forhindre at det flyder helt ud. Mange voksne tyskere tager det med sig videre i livet og slipper aldrig blæk og den gode notesbog, selvom de sandelig også bruger iPads og andre moderne ting.

Du kan naturligvis skrive med blyant, tusch, kuglepen eller alt muligt andet i en Leuchtturm1917 Master hvis du foretrækker det!

At skrive i hånden, i en god notesbog er fremmende for de store tanker – det er jo trods alt ikke noget tilfælde at mange af de største tænkere de sidste 2-300 år, er kommet fra Tyskland!

Køb din egen her.