En motiverende notesbog er en betænksom gave

Notesbog med trykt tekst

Går du og spekulerer på gaven til en ven som du synes trænger til en pep-talk? Eller har du bare selv behov for at blive mindet om de vigtige ting, dem der betyder for dig, i løbet af dagen eller på bestemte tidspunkter?

Så kan en af vores motiverende notesbøger være løsningen.

Tekst på notesbogDet er de amerikanske producenter som fører an i notesbøger med tekst og vi har taget et spændende udvalg hjem. Fra Eccolo har vi indkøbt de store (20 x 25 cm) røde, grønne, sorte og grå af slagsen, med masser af pep-talk på det bløde og flotte omslag. “Be Creative” lyder den ene. “Be Bold” lyder den anden. Citaterne er omringet af lignende, inspirerende citater, som kan give anledning til refleksion eller give det lille boost man har brug for når det gælder.

At give en motiverende notesbog i gave viser at man virkelig ved hvad vennen eller veninden tumler med og har brug for. Det er omtanke i højeste potens, for der er ingen større gave end at kunne hjælpe hinanden med at opnå vores fulde potentiale eller at se igennem al hverdagens støj og fokusere på det vigtige. Venner hjælper hinanden med den slags svære ting.

Lille notesbog med trykTil dagbogsentusiasten eller andre idérige tænkere, kan vi anbefale en notesbog der sætter tingene i perspektiv. “Tænk stort” er det budskab vores “Little Book of Big Ideas” opfordrer til. Danmark har jo foretaget en kovending de seneste år og har bevæget sig fra at være en udpræget arbejdstager-nation til at sprudle med iværksættere i alle aldre. Der udvikles apps, designes møbler og spændende nye services som ind i mellem bliver til noget stort. Og netop det er vigtigt når man starter ud som iværksætter – tænk stort, hver dag og hele tiden. Du bygger ikke en web shop, du bygger et handelsimperium! Du udvikler ikke en app, du udsletter Microsoft og Google med ét slag! Tænk stort og vind  🙂

Se vores udvalg her – god jul!

[fbshare type=”icon”] [pinterest count=”horizontal”] [twitter style=”horizontal” hashtag=”@WorkStyleDK” float=”left” lang=”da”]