En notesbog til den våde sæson

Vandfast papir

I månederne efter årsskiftet kan vi som altid forvente regn eller sne. Skal man vælge mellem de to vil mange måske foretrække den mere faste form og helst med passende frost til at holde sammen på sneen. Jeg ved ikke om jeg ville vælge det ene eller det andet, for når det kommer til stykket så gælder det gamle mundheld “Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning“. Det samme gælder når man skal tage noter i al slags vejr – det gælder bare om at have det rette udstyr.

Tag nu f.eks. Katie Spotz. Hun roede alene tværs over Atlanten i sin lille båd og på sin ensomme rejse, havde hun medbragt sin Rite in the Rain Travel Journal. RoningHun brugte mere end én notesbog på sin 70 dages rejse, men var begejstret for at kunne læse alle sine noter om den farefulde rejse, selvom notesbøgerne havde fået rigeligt med vand. Det er altså udstyr som er særdeles velegnet til at tage med på strabadser, uanset om det er i junglen, på Atlanten eller på en sneklædt bjergtop.

Nu er det jo ikke kun de fysisk krævende udendørs aktiviteter som kan have gavn af vandfast papir.. Ed Hodson er vinskribent og har fornøjelsen af at kunne leve af at smage vin og naturligvis at skrive om det. Inden han opdagede Rite in the Rain mistede han flere gange uvurderlige noter som han skulle bruge i sit arbejde. Som Ed siger: Hvis du skriver uerstattelige noter, er Rite in the Rain den eneste løsning.

Vandfast papir er løsningen på mange problemer!

En Rite in the Rain notesbog eller blok, kan bruges til udendørs fritidssysler som f.eks. jagt, sejlads eller bjergbestigning, men mange professionelle bruger også blokke og notesbøger med vandfast papir til at udføre deres arbejde. Herunder kan du se en lille film om Matt Sanchez der bruger Rite in the Rain notesbøger til at føre noter omkring sit arbejde med at evaluere skader efter skovbrande.

[fbshare type=”icon”] [pinterest count=”horizontal”] [twitter style=”horizontal” hashtag=”@WorkStyleDK” float=”left” lang=”da”]