Skriv dagbog med Movellas

Skriv dagbog konkurrence Movellas

Vi har jo gjort en del for at stimulere danskerne til at skrive dagbog. Det er vi heldigvis ikke alene om, for Movellas.dk, et community site for teenagere, arbejder i samme retning! Det at skrive dagbog er simpelthen blevet super moderne.

På Movellas community kan unge skrive digte og historier, eller bare udveksle tanker og idéer. Man kan skrive via en app eller på websiden og man kan komme i kontakt med en masse unge som deler interessen for at udtrykke sig skriftligt. Movellas hjælper også med at få udgivet sine skriblerier hvis de er rigtigt gode. Alt i alt er rigtigt godt koncept som vi naturligvis vil bakke op omkring!

Vi støtter en konkurrence som løber i hele 12 måneder og den er allerede i gang. Det gælder blot om at skrive dagbog online, at skrive om oplevelser, følelser og tanker og alle unge kan deltage. Vi bidrager med en lækker dagbog eller notesbog hver måned til én heldig vinder!

I vores artikler om vigtigheden af at skrive dagbog, har vi ofte fokuseret på det at skrive i hånden. Det udvikler sproget på en helt anden måde end blot at skrive på digitale medier. Samtidigt giver det grund til at reflektere over det man skriver på en anden måde end når det er digitalt. Det skrevne bliver mindre overfladisk og man økonomiserer med ordene på en helt anden måde. Ordene får på en måde en større værdi når man ikke bare kan trykke på slette-knappen og starte forfra. Der er også andre gode grunde til at skrive dagbog og vi ser jo helst at man anskaffer sig en med godt, tykt papir og en god pen. Men hvis man deltager i konkurrencen hos Movellas kan man jo komme i gang med en digital dagbog og når man så vinder månedspræmien, så forsyner vi vinderen med en dejlig dagbog i godt, gammeldags papir!

Læs f.eks. vores 5 gode grunde til at skrive dagbog.

Læs om konkurrencen her.

[fbshare type=”icon”] [pinterest count=”horizontal”] [twitter style=”horizontal” hashtag=”@WorkStyleDK” float=”left” lang=”da”]