Styr på opgaverne!

“Mindre stress og bedre styr på opgaverne”. Sådan lød mit nytårsforsæt i gennem mange år og jeg er helt sikkert ikke alene med drømmen om nul stress og helt styr på tingene!

Indtil for nyligt kæmpede jeg med hjemmelavede lister, apps og online tjenester der lovede at hjælpe mig at få styr på det, men intet hjalp. Så faldt jeg over en lille, snedig notesbog fra USA, som pralede med et simpelt system til at holde styr på alle mine daglige opgaver. Og du må tro på mig når jeg siger at denne her WORD. notesbog faktisk virker!

Når man ser den tænker man “..så lille..”,  “..er det virkelig så enkelt..” og “..sådan én kan jeg da selv lave..”.   Og du har helt ret! Den er nemlig lille, enkel og hvis man ellers gad, kunne man snildt lave den selv, men det gør man jo ikke, vel? Derfor bestilte jeg en ladning hjem fra USA så du også kan få styr på din dagligdag.

Den er lavet af genbrugspapir, har 48 sider og kommer i en pakke med tre styks. Du kan vælge mellem 3 farver og én med frisk camouflage-mønstret omslag, som næppe bliver væk blandt papirerne på dit skrivebord! (Og du må gerne bruge den til andet end din todo-liste – den kan jo også bare indeholde noter!)

Bestil den her!