Miljøbevidst!

Vi er bevidste om miljøet her i butikken! Vi påstår ikke at alle vores varer er fremstillet med ekstremt fokus på genbrug og grøn produktion, men vi prøver at finde samarbejdspartnere som deler vores omsorg for naturen, arbejdsmiljøet og planeten som er vores hjem!

Det medfører at vi sørger for at have produkter i vores sortiment som er certificeret af relevante organisationer og myndigheder for deres omsorg for miljøet og vi holder os fra notoriske miljøsvin. Vi har altid notesbøger med genbrugsomslag og naturligvis genbrugt papir, og efterhånden som vi finder andre “grønne” produkter som også er af god kvalitet, så vil du finde dem på vores “hylder”.

Et af vores yndlingsprodukter indenfor det bæredygtige, er CIAK Eco notesbogen. Dens omslag er lavet af genbrugslæder som er granuleret og blandet sammen til en formbar masse. Papiret er, som alle CIAK’s notesbøger, certificeret af FSC (altså dem der planter nye træer for hvert træ som fældes, blandt andet), syrefrit, klorfrit og lavet med genbrugsfibre.

Den er god for dine idéer, din pen og din samvittighed! Prøv én.