Workstyle og Trustpilot

Der er et par kunder der har spurgt os hvorfor vi ikke bruger trustpilot og specielt hvorfor vi ikke kommenterer de to dårlige anmeldelser vi p.t. har liggende der. Det er der flere årsager til.

For det første har vi igennem de seneste 5 år betjent mange tusinde glade kunder og dem vi ikke har kunet gøre tilfredse, kan tælles på én hånd.

For det andet har vi valgt at samarbejde med e-mærket som er en seriøs og grundig partner og som holder øje med os på en måde som virkelig gavner både vores kunder og vores forretning. E-mærket giver alle vores kunder mulighed for at bedømme os på tilfredshed både med service, produkter og forsendelse. Og vi scorer højest muligt på alle parametre!

For det tredje anser vi ikke Trustpilot som en seriøs udbyder. Det er et sted hvor mennesker som har haft en dårlig dag kan afreagere på en eller anden tilfældig handlende og det er et sted hvor konkurrenter kan skade hinandens forretning, da Trustpilots kontrol er mildst tal mangelfuld. Et tilfældigt kig henover nogle af de virksomheder der er blevet tvunget til at svare på dårlige anmeldelser, viser at de selv må ty til falske, positive anmeldelser, for at opveje de negative. Den slags vil vi ikke være med til.

Trustpilots forretningsmodel er en kedelig kombination af tvang og fusk og der er ingen planer om et samarbejde mellem WorkStyle og Trustpilot.

Vi er helt på det rene med at der er mange mindre seriøse webshops derude og at forbrugeren har brug for at blive beskyttet mod disse kedelige typer. Det er ikke en opgave som Trustpilot kan løfte, det kræver en helt anden forretningsmodel en den de p.t. har.

Vi tager vores kunder seriøst og derfor er vi e-mærket og alle vores kunder får tilbud om at bedømme os efter alle handler.

Se vores e-mærke side her.