Søger du en notesbog eller dagbog med dit eget navn eller en selvvalgt tekst på?

Klik her for Danmarks mest solgte dagbog med lås – med eller uden dit navn på. Vi sender den i dag!

Skal du bruge en lækker og personlig notesbog med navn eller tekst på? Klik her, bestil i dag og få den i overmorgen!

Til vores erhvervskunder har vi en række gode tilbud. Først og fremmest yder vi mængderabat på en lang række af vores mest populære og eksklusive notesbøger. På mærkerne Leuchtturm1917, CIAK (italienske notesbøger) og Sigel yder vi rabatter efter rabatstrukturen herunder og indimellem også på andre varer:

Mængderabat_WorkStyle
I tillæg til de gode rabatter, kan vi også tilbyde at trykke eller præge på både omslag og papir. Allerede fra 50 stk kan vi levere notesbøger i eksklusiv kvalitet med dit logo eller din tekst trykt, eller præget, på omslaget. Med vores eksklusive notesbøger sender du nogle meget klare signaler om din virksomhed!

Notesbøger med tryk2

Et af de steder hvor notesbøger med tryk på er meget effektivt, er konferencer. Vi leverer rigtigt mange gode notesbøger med tryk på til forskellige events og de er populære. Når man tager noter på en konference er det typisk for at tage dem med hjem og studere eller måske formidler videre til kollegaer, så en notesbog med dit logo og budskab på, får langtidsholdbar virkning.

Hvordan finder man det rigtige produkt at trykke sit logo på? Her er vores 3 bud på den udfordring:

1. Kvalitet

Hvis man sælger en service eller et produkt af høj kvalitet, skal man passe på ikke at skabe signalforvirring ved at udlevere en reklame-gave af ringe kvalitet. Forestil dig f.eks. at Miele (dem med de langtidsholdbare hvidevarer) afholder en konference for deres forhandlere og her uddeler de en notesbog med påtrykt logo og måske konferencens titel på forsiden. Tror du at Miele ville vælge en notesbog i dårlig kvalitet til det formål? Naturligvis ikke. Hvordan ville deltagerne kunne tro på Mieles budskaber om kvalitet hvis de udleverer en notesbog som er så ringe at den går i stykker inden deltageren er nået helt hjem?

Vælg et  produkt der passer til de signaler du vil sende til dit publikum. Et flot og robust omslag i lækkert design samt papir i en god kvalitet, er absolut nødvendigt hvis du skal skille dig ud fra mængden.

2. Design

Lækkert design er noget de fleste mennesker sætter pris på og de fleste kan se forskel på godt design og skidt design. Formålet med at udlevere notesbogen med dit logo på er jo at blive lagt mærke til og husket – for noget godt vel at mærke. Hvis notesbogen er kedelig eller overdreven “smart” er chancen for at modtageren bruger den og viser den frem, ikke ret stor. Du udleverer den jo ikke for at den skal ryge i en skuffe. Sørg for at din notesbog gør opmærksom på sig selv. Gå efter en notesbog i nogenlunde i en flot farve og tidløst design, men med et eller andet kendetegn som kan give en lille wow-effekt og blive til et samtaleemne. Vores italienske håndlavede notesbøger har en horisontal (patenteret) elastik, som hurtigt skiller sig ud fra mængden.

3. Prægning, tryk eller clip

Den mest populære måde at sætte logo og budskab på notesbøger er blind-prægning. Hvis man har valgt en notesbog i god kvalitet, giver prægningen et eksklusivt look. Se dette eksempel:

Sigel2_prægning

Man kan supplere med at lægge en enkelt farve ned i prægningen, hvis man har behov for at det skal fremstå tydeligere. Dog vil prægning uden farve virke mindre påklistret og man kan ikke lade være med at føle på den lidt minimalistiske prægning. Du rammer altså flere sanser hos modtageren med prægning.

Tryk med 1, 2 eller flere farver kan også være udmærket hvis man vil ud med et større budskab. Det kan være begivenhedens navn eller navnet på den kampagne man vil tale om. Det man skal være opmærksom på ved trykning er at det slides med tiden og kan komme til at se lidt forhutlet ud efter nogle år.

Notesbøger med tryk i farver

Man skal også huske at man kan uddybe sit budskab ved at få trykt 1 eller flere sider som påklæbes inden i notesbogen. Typisk indsættes en side med din tekst og billeder lige indenfor omslaget så du kan bringe lidt flere pointer og detaljer om dit budskab eller produkt.

En af de mest spændende måder at påføre sit logo på en lækker notesbog, er ved at påføre en clip.

Notesbog med clip

Hvis man vælger en af vores mest bemærkelsesværdige notesbøger, den prisvindende Conceptum fra Sigel, kan man vælge at påføre sit logo i flere farver på en metal-clip. Det er noget der bliver lagt mærke til og ikke noget man ser ret tit. Det er jo ikke så meget man kan skrive på en clip få centimeter, men logoet er der plads til og effekten er god.

Skal du bruge endnu større mængder, f.eks. mere end 2000 stk., kan vi hjælpe dig med at designe din helt egen notesbog. Vores designer hjælper med at finde den rigtige størrelse, farve og det omslag du du ønsker.  Uanset hvad du bestemmer dig for, lover vi en helt unik notesbog i en fremragende kvalitet, som dine kunder vil lægge mærke til!

Kontakt os for mere information – vi giver gerne uforpligtende tilbud indenfor 48 timer. Kontakt os her.

 

Notesbog med prægning