Dagbøger og notesbøger med dit navn på

Dagbog med lås og navn

Siden vi introducerede vores dagbog med lås for nogle år siden, er den blevet Danmarks mest populære dagbog. Det er vi naturligvis glade og stolte over og vi glæder os over de mange, børn, unge og ældre, som har gjort vores dagbog til en del af deres hverdag.

I sommers gik vi igen et skridt videre: Vi gav nu mulighed for at få trykt navn eller en vilkårlig tekst på dagbogen og endda til en uhørt lav pris (49kr). Nu har alle mulighed for at gøre dagbogen til en endnu mere personlig gave og rigtigt mange har allerede benyttet sig af det. Vi trykker nu navn på dagbøger til børn som skriver om hverdagsbegivenheder, unge der skal afsted på efterskole eller voksne der vil kunne genkalde sig børnenes sjove udtryk eller begivenheder som ellers, måske, ville fortage sig i glemslens tåger.

Vores dagbog med lås er blevet populær fordi den er smukt designet, leveres i flotte farver og ikke mindst fordi den har en lås der holder. Du kunne sagtens købe an dagbog med lås fra en kinesisk producent til omkring 100-120 kroner, men låsen holder simpelthen ikke ret længe. Vores bog er noget dyrere, men vi mener at dagbogen skal holde lige så længe som dig, så vi går ikke på kompromis.

Hvorfor skal der lås på, vil nogen sikkert tænke og det er naturligvis helt individuelt hvad man ønsker. Det handler sjældent om at have hemmeligheder for hinanden, men mere om at have noget for sig selv, sådan helt uskyldigt. Særligt unge mennesker vil ofte gerne kunne skrive deres tanker ned og holde dem for sig selv. Vi har sørget for en dagbog der kan holde dine tanker bag lås og slå og skjule dem for luskede dagbogs-kiggere!

Omkring 1. december kommer der nye forsyninger og vi tilføjer denne gang to nye farver til samlingen, en elegant blå og en varm orange. Også dem kan du få trykt navn på!

Leveringstiden er som altid kort. Vi sender næsten altid samme dag som du bestiller, også når der skal trykkes navn på og vi sender med GLS så du kan hente bogen i den nærmeste GLS pakkeshop.