Den vare jeg vil bestille er udsolgt. Får i den hjem igen?

Uheldigvis bliver varer udsolgt en gang i mellem. Hvis varen stadig kan ses i vores webshop, er det fordi den kommer på lager igen. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@workstyle.dk og spørge om hvornår du kan regne med at vi har den igen. Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Kan jeg ændre min bestilling?

Ja, hvis du skriver til os med dit bestillingsnummer samme dag som du har bestilt og varen endnu ikke er afsendt, kan vi ændre din bestilling.

Kan jeg ringe til jer?

Det er desværre ikke muligt at kontakte os pr. telefon. Men du kan altid sende en mail til info@workstyle.dk eller benytte vores kontaktformular.

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme når pakken kommer?

Post Danmark vil lægge en seddel i din postkasse og du kan så afhente pakken på dit lokale posthus, dagen efter. Vi anbefaler at du f.eks. sender til dit arbejde, så der altid er nogen til at modtage din pakke i dagtimerne.

Leverer i til andre lande end Danmark?

Vi kan undtagelsesvis sende til Sverige og Norge. Skriv til os for forsendelsesomkostninger.

Kan i levere større mængder til firmaer?

Ja, mange af vores notesbøger kan leveres i store mængder og med attraktiv mængderabat.  Benyt “kontakt os” for at få et tilbud.

10 kommentarer til “Ofte stillede spørgsmål

  • admin dice:

   Hej Ann-Dorthe. Godt spørgsmål 🙂

   Der er samme leveringstid på alle vores varer, også dem med tryk på. Vi lægger din færdige bestilling i hænderne på GLS førstkommende hverdag efter din bestilling, så du har den normalt på to dage.

   Sig til hvis du har flere spørgsmål!

   Mange hilsner

   Maja & co.

   • Ann-Dorthe dice:

    Tak for svar. Jeg er interesseret i en dagbog, hvor der skal trykkes navn på. Fra jeg bestiller, hvor lang tid går der ca, inden den er klar til forsendelse?

    • admin dice:

     Hej igen. Vi sender altid førstkommende hverdag med GLS. Dvs, at hvis du bestiller tirsdag, så overdrager vi pakken til GLS onsdag morgen. Det giver normalt en leveringstid på 2 hverdage. Også når der skal trykkes på bogen.

     Mange hilsner’

     Maja & Co.

  • admin dice:

   Jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvad du mener, men de minutter vi skal bruge på at trykke på bogen, påvirker ikke leveringstiden. Vi sender dagen efter bestilling uanset tryk eller ej.

   Mvh

Skriv et svar