Vi sætter tryk på din notesbog, blok eller æske.

Vil du have navn på eller logo? Eller hvad med begge dele – du bestemmer, vi trykker. Prøv selv at designe med vores designer-værktøj som du kan bruge til at sætte tekst eller figurer på din vare. Vælg en vare herunder, så er du i gang!

TILBUD

Design selv notesbøger

Leuchtturm1917 A5 notesbog

DKK128,00DKK158,00

Sådan bruger du vores designer-værktøj

Skal vi sætte navn på din vare?

Hvis du af en eller anden grund hellere vil have os til at skrive navn på din vare, så gør vi naturligvis gerne det. Brug kontakt-formularen eller ring til os, så finder vi ud af hvordan vi klarer det sammen.

Vi får brug for at vide hvilken vare du ønsker, hvad der skal stå og måske har du en idé om hvilken slags skrifttype og farve du kan lide?

Du kan vælge også en figur eller et symbol i tillæg til navn eller tekst på din notesbog eller æske. Der er mange muligheder, så måske vil du alligevel selv prøve vores design-tool? 

Mange kunder vælger at skrive citater eller sjove tekster til deres venner eller nærmeste, på en notesbog. En inspirerende eller opmuntrende tekst kan gøre en kæmpe forskel for én du holder af!

Når du bruger vores design-tool, får du automatisk dit design til godkendelse inden tryk. Du kan se det online, med navn på, så du ved hvad du får når du har bestilt.

Hvis du vælger at lade os lave design for dig, så sender vi et billede af designet til din godkendelse via e-mail.