Et kæledyr til din notesbog?

Har du en rigtig lækker notesbog liggende? Sådan én der bare skriger på en super-lækker blyant?

Ja, det har du nok (hvem har ikke det??) og uanset om du har investeret i en håndlavet læder-notesbog fra en bogbinder på Christianshavn eller en mere ydmyg (men flot!) én af slagsen fra vores sortiment, så tror jeg at vi har fundet blyanten til dig!

I 2013 havde Graf von Faber-Castell serien 240 års jubilæum. Blyanter igennem århundreder i ypperste kvalitet er hvad de kan prale med og det skulle fejres med kræs for rigtige kendere. Altså kendere som også er ved muffen, naturligvis… For at fejre begivenheden udsender den tyske blyant-veteran naturligvis en fantastisk blyant. Ceder-træ, 18 karats hvidguld med tre diamanter på toppen og lidt sølv hist og pist.

Graf_Jubi_2013

Kom ikke og sig at dine notesbog ikke ville føle sig i godt selskab med sådan et par lækre blyanter! Desværre kan vi ikke sælge dig et af disse prægtige sæt, men hvis du tager til f.eks. Frankfurt kan du lige snuppe et sæt med hvis du altså kan lægge 100.000 kroner på disken.. Gad vide om du får en notesbog med i prisen?

Nu skal det retfærdigvis siges at du ikke kun får én blyant for den pris! Nej, du får skam hele 5 stykker, en forlænger med blyantspidser og en blyantspidser mere. Og forresten også 5 små stykker viskelæder! Ja, så helt urimeligt er det jo ikke, vel?  🙂 Læg også mærke til den formfuldendte gave-æske.

Det er fuldstændig fremragende blyanter og alt hvad der kommer fra Faber-Castell er virkelig i top-klasse. De laver også nogle af verdens flotteste fyldepenne, men ak, også her er prisskiltet lige i overkanten af hvad jeg kan præstere. Heldigvis har de også udstyr til os almindelige mennesker og det er naturligvis også rigtigt lækkert.

Drømmene har man jo lov at ha’, ikke?

Du kan læse mere om deres fantastiske blyanter her.

[fbshare type=”icon”] [pinterest count=”horizontal”] [twitter style=”horizontal” hashtag=”@WorkStyleDK” float=”left” lang=”da”]