Notesbogens genfødsel

For 6 år siden introducerede vi danskerne for de dejlige notesbøger fra tyske Leuchtturm1917. Indtil da, havde de flestes opfattelse af en “cool” notesbog været Moleskine. Og netop Moleskine-mærket som det italienske firma Modo & Modo lancerede i 1997, kan vi takke for at introducere hele verden for notesbøger i god kvalitet!

Siden vi lancerede WorkStyle.dk og de mange notesbøger i top-kvalitet som vi stadig fører, er der kommet mange andre butikker og notesbøger til. Når vi ser på hylderne i boghandelen, så finder vi nu 3-4 gange så mange notesbøger som da vi startede. Kvaliteten er dog ret svingende. Vi ser mange farverige notesbøger med papir i en ringe kvalitet og omslag der ikke holder mange uger, men priserne er derefter. Man får hvad man betaler for.

Om man ønsker en kvalitetsnotesbog der holder i flere år og bare tåler en masser “tæsk”, eller om man er tilfreds med en ringere bog, er en personlig sag. Vi mener nu at dine skriblerier fortjener at blive pakket pænt ind og behandlet ordentligt! Derfor holder vi fast i at tilbyde de bedste notesbøger på markedet og tilbyde gode mængderabatter.

Vi glæder os over at salget af notesbøger er eksploderet i Danmark og vi tør godt tage lidt af æren for at starte trenden. Vi stødte på mange overbærende smil da vi startede. “Men alle bruger jo iPad” lød det fra mange og det passede også i en periode. Det der siden skete var jo at videnskaben fandt ud af at den bedste måde at huske noget på, var at skrive det med pen og papir. Langsomt lærte danskerne at iPads er rigtigt gode til mange ting, men når det virkeligt gælder, så er der noget trygt ved at bruge en god notesbog.

Som en fugl Fønix er notesbogen genopstået og vi tør godt udråbe notesbogens genfødsel!

Tak til alle vores kunder som hele tiden vender tilbage efter flere gode notesbøger og vi glæder os til at betjene både privatkunder og firmaer også i fremtiden!